troba’ns

Estem a Bagà, a la comarca del Berguedà, on els amants de la natura hi trobareu el Cadí-Moixeró, un dels Parcs Naturals més grans de Catalunya; el Pedraforca i altres espais naturals protegits.

Carles Gil, formatger

L’any 2015, la Formatgeria Tiraval inicia la seva activitat, s’inicia un projecte de vida quan una família de Terrassa clava arrels a Bagà. La passió a la bona cuina, als productes de la terra, a la tradició, a la muntanya…. i al formatge, ens conduïren a començar, primer per afició, després per devoció, aquesta feina de pura artesania on la perseverança i la il·lusió en son els principals ingredients.
Durant aquest temps, i no deixarem de fer-ho mai, s’ha hagut d’aprendre l’ofici de formatger. Sempre en constant aprenentatge sobre el temps, el territori, el bestiar, factors sempre canviants, però potser això és el que fa d’aquest ofici sigui apassionant ja que cada formatge n’és un nou repte per seguir millorant dia a dia.
L’objectiu de la Formatgeria Tiraval és crear formatges de la millor qualitat, elaborats sempre amb la millor llet, per això treballem amb ramats de proximitat i així garantir proveir-nos de llet fresca cada dia i de tota confiança.

Contacte

Si tens qualsevol dubte, no t’ho pensis! 

(+34) 699 073 112
carles@formatgeriatiraval.cat

VISITA’NS

C. Galceran de Pinós, 11.

Terradelles (Bagà)

 

CONTACTA’NS

(+34) 699073112

carles@formatgeriatiraval.cat